Menu Close

Besplatan jednodnevni izlet umirovljenika u Čakovec

U sklopu projekta „Zlatna dob Općine Končanica“, umirovljenici s područja Općine Končanica, dana 26.7.2021.g., išli su na izlet u Čakovec i Sveti Martin na Muri.
Izlet je dio aktivnosti spomenutog projekta a sama aktivnost je zamišljena kao aktivnost koja sprečava usamljenost umirovljenika. Umirovljenici su na izletu uz licenciranog turističkog vodiča upoznali Čakovec kroz njegovu povijest, posjetili Muzej nematerijalne baštine “Riznica Međimurja“, panoramski upoznali Gornje Međimurje gdje su zastali na OPG-u Perhoč koji imaju Farmu jelena i muflona. Na farmi su imali degustaciju proizvoda od divljači i autohtonih vrsta vina. Drugi dio izleta bio je rezerviran za odmor i opuštanje u Termama sv. Martin.

U nastavku su fotografije na kojima se može vidjeti zadovoljstvo i oduševljenje umirovljenika na izletu.

Također, ovim putem pozivamo umirovljenike s područja Općine Končanica da se slobodno prijave za sljedeće izlete koje imamo u planu.
UVJET POD KOJIM MOŽETE IĆI NA IZLET JE DA IMATE OSOBNU ISKAZNICU SA PREBIVALIŠTEM NA PODRUČJU OPĆINE KONČANICA UZ DOKAZ DA PRIMATE MIROVINU (ODSJEČAK OD MIROVINE ILI RIJEŠENJE OD MIROVINE).

PRIJAVE:
– Osobni dolazak u Općinu Končanica
– 099 490 98 82, voditelj projekta Vanja Podunavac
– 099 490 98 83, koordinator projekta Viktorija Ditrih


Skip to content