Menu Close

Javni poziv za dostavu ponuda vlasnika stambene jedinice za stambeno zbrinjavanje raseljenih osoba iz Ukrajine u pojedinačnom smještaju

Dana 25. ožujka na mrežnim stranicama Ravnateljstva civilne zaštite MUP objavljen Javni poziv za dostavu ponuda vlasnika stambene jedinice za stambeno zbrinjavanje raseljenih osoba iz Ukrajine u pojedinačnom smještaju.

Poveznica:

https://civilna-zastita.gov.hr/vijesti/vijesti/javni-poziv-za-dostavu-ponuda-vlasnika-stambene-jedinice-za-stambeno-zbrinjavanje-raseljenih-osoba-iz-ukrajine-u-pojedinacnom-smjestaju/5518

Pozivamo sve zainteresirane vlasnike SJ s područja Općine Končanica da popunjeni obrazac “Ponuda smještaja za raseljene osobe“, predaju u Općinu Končanica, Končanica 260, od ponedjeljka do petka, u vremenu od 08:00 do 14:00 sati.

Obrazac “Ponuda smještaja za raseljene osobe” se također može preuzeti u Općini Končanica.

Nakon predaje obrasca “Ponuda smještaja za raseljene osobe” u Općinu Končanica, Stožer civilne zaštite Općine Končanica će u što kraćem roku provesti neposredni nadzor stambene jedinice, utvrditi vjerodostojnost ponude i o tome ispuniti Potvrdu o nadzoru stambene jedinice te uputiti Ponuditelja SJ na daljnje postupanje.


Obrazac možete preuzeti ovdje:

Obrazac-pojedinacni-smjestaj-2022
Obrazac-pojedinacni-smjestaj-2022
Obrazac-pojedinacni-smjestaj-2022.pdf
157.3 KiB
25 Downloads
Detalji
Skip to content